JOAN: ”For mig som frisør er noget af det vigtigste altid at være omhyggelig og perfektionistisk med mit arbejde. At hele tiden søge nye udfordringer og være nysgerrig, det er den bedste måde man udvikler sig på og der ved bliver man en dygtig frisør. Som salon indehaver er det vigtigt for mig at alle i salonen deler samme passion, hvilket også er derfor jeg elsker at have elever og undervise andre frisør. Jeg deler gerne ud af mine mange års erfaring”. 

JOAN har været over 25 år i branchen og har drevet egen salon i mange år. Hun er nytænkende, kreativ og hverdagens inspiration, hvilket også afspejler sig i hendes arbejde.

Følg  Joan`s arbejde på @joan_lorenzen.

THEA er vores nye skønne elev. Hun er enormt smilende og sød. Du kan forvente en skøn behandling i hendes hænder. Thea er 1 år henne i uddannelsen og  vi ser frem til de næste 3 år med Thea i teamet. Følg Thea´s arbejde på @theavoigtchrix.

MIRA blev en del af CHR IX COIFFURRE i Juli 2018 og skal til svendeprøve til november. Hun er en glad og udadvendt pige, der er meget omhyggelig med sit arbejde. Mira elsker at være kreativ og søge nye udfordringer. Vi er så heldige at hun bliver i salonen når hun er færdigudlært.

Følg Mira´s arbejde på @mirachrix.

ANNE har været frisør i over 40 år og har selv haft egen salon. Hun er altid i godt humør og fuld af energi. Selv efter mange år i branchen har hun stadig stor interesse for faget og lysten til at lære nyt. Anne er fast i salonen Torsdag og Fredag.