»» Book tid online eller på telefon 62 61 24 02

Klipning af damer, herrer og børn

Hos Chr. IX Coiffeur har vi i løbet af mange år hjulpet et hav af personer med at lave professionel klipning skræddersyet specifikt til de enkelte kunders behov. Med mange års erfaring inden for frisørfaget kan du trygt lade os om at varetage din klipning for dig.

Vi tilbyder:

  • ​dameklip
  • herreklip
  • børneklip

​Ønsker du rådgivning omkring valg af frisure, er vi naturligvis klar til at rådgive dig både indenfor dame-, herre-, og børneklip. Vi følger skarpt med i udviklingen inden for seneste hårmode og er derfor altid up-to-date med seneste mode, så vi kan lave en moderne klipning til ethvert behov.

​Professionel klipning i gode omgivelser

Chr. IX Coiffeur lægger stor vægt på at give dig som kunde en god oplevelse i forbindelse med dit besøg i vores salon. Salonen er indrettet i romantisk stil, som giver en hyggelig stemning i salonen for dig som kunde. I forbindelse med enhver klipning bliver der altid lagt stor vægt på omhyggelighed og at sikre dig som kunde det absolut bedste resultat.​​

Fornuftige priser og formidabel service

Hos Chr. IX Coiffeur kan du altid være helt sikker på at få udført din klipníng til en fornuftig pris. Vi lægger stor vægt på serviceniveauet i salonen og sørger derfor altid for at gøre vores yderste for at give dig den bedst mulige oplevelse i forbindelse med klipningen.

Vi byder desuden altid gerne på en kop te eller kaffe i forbindelse med alle typer af klipning.

Ønsker du at bestille en tid, er du altid meget velkommen til at ringe os op på telefon 62 61 24 02 eller bestille en tid her.

Er du bosiddende i Faaborg, Svendborg eller Odense, kan du trygt lade dit valg falde på Chr. IX Coiffeur næste gang, du ønsker hjælp til en klipning. Læs nærmere om vores priser her

Klipning odense faaborg svendborg

✩ ✩ ✩ ✩ ✩ Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på​ Facebook

Christian IX Vej 29 | 5600 Fåborg | Telefon: 62 61 24 02 | E-mail: karen@chr-ix.dk