»» Book tid online eller på telefon 62 61 24 02

Festhår

Hos Chr. IX Coiffeur i Fåborg besidder vi stor erfaring i opsætning af festhår, som for eksempel opsætning af brudehår. Derudover sætter vi hår i forbindelse med fødselsdag, galla samt øvrige festlige lejligheder. Vi laver alt inden for fest hår og kan også give en hjælpende hånd med make-up i forbindelse med en festlig anledning.

Vi følger konstant udviklingen og moden inden for festhår og er derfor i stand til altid at lave stilfulde og moderne hårfrisurer til ethvert ønske og behov.

Vi er det helt rigtige valg for dig, som søger en frisør i Faaborg nær Odense og Svendborg.

Opsætning af festhår tilpasset netop dine ønsker

Chr. IX Coiffeur har mange års erfaring i faget som frisør og er derfor i stand til at lave klipning og opsætning af hår på et hav af forskellige måder. Vi kan derfor med andre ord hjælpe dig uanset hvilken type af festhår, du gerne vil have sat op.

Endvidere er vi som erfarne frisører naturligvis gerne behjælpelige ved at yde rådgivning omkring klipning og opsætning af fest- og brudehår, så du kan være stensikker på at få den helt rette løsning.​​

Du kan trygt overlade opgaven til os uanset, om du ønsker hjælp til at få lavet festhår i forbindelse med et galla, bryllup, en fødselsdag eller et helt fjerde arrangement.

Kontakt os i dag for at få sat festhår

Chr. IX Coiffeur står naturligvis altid klar til at hjælpe dig og til at besvare de spørgsmål, som du eventuelt måtte have. Ønsker du at bestille en tid til at få lavet festhår, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 24 02 for at bestille en tid eller booke en tid her.

Vi glæder os til at hjælpe med at lave flot og præsentabelt hår for dig.​​

Festhår

✩ ✩ ✩ ✩ ✩ Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på​ Facebook

Christian IX Vej 29 | 5600 Fåborg | Telefon: 62 61 24 02 | E-mail: karen@chr-ix.dk