»» Book tid online eller på telefon 62 61 24 02

Vi tilbyder

Chr. IX Coiffeur er en frisør med over 44-års erfaring i faget. Vi sætter en ære i at yde en god service og i at hjælpe med at lave en frisure efter netop dine specielle ønsker. Vælger du at gøre brug af Chr. IX Coiffeur som din frisør, kan du forvente en god service og klipning i behagelige og moderniserede omgivelser. Vores salon ligger i skønne omgivelser, tæt på havnen, og salonen er indrettet i en romantisk stil, hvilket gør det hyggeligt at komme ind i salonen.

Vores fire frisører kan udføre en lang række forskellige typer af klipninger, og vi sørger naturligvis altid for at udføre klipningen med største omhyggelighed, så du får det bedst mulige resultat.

Mange typer af frisørarbejde udføres

Chr. IX Coiffeur er en frisør, som laver en lang række forskellige typer af klipninger, farvninger, opsætninger og mere.

Som frisør kan vi være behjælpelige med at lave:

​Som frisør er vi samtidig også altid parat til at rådgive dig omkring valg af frisure. Vi følger konstant med i udviklingen indenfor hårmode og er derfor også altid up-to-date med, hvad der rør sig indenfor hårverdenen.

Ring i dag og bestil frisørtid

Hvis du gerne vil bestille tid, så er du altid meget velkommen til at kontakte frisør Chr. IX Coiffeur på telefon 62 61 24 02. Du har desuden også mulighed for at booke tid online, såfremt du foretrækker dette.

Er du bosiddende i Faaborg, Svendborg, Odense eller omegn er frisør Chr. IX Coiffeur det helt rigtige valg for netop dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen.

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 09 – 17.30
Fredag: 09 – 18.00
Lørdag: 08 – 12.30

Herudover åben efter aftale.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩ Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på​ Facebook

Christian IX Vej 29 | 5600 Fåborg | Telefon: 62 61 24 02 | E-mail: karen@chr-ix.dk